
Składniki
4 sztuki
0.5 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mango okrój wokół pestki i natnij miąższ tworząc kratkę.
Krok 2
Każdy kawałek od strony miąższu posyp cukrem i grilluj 5 minut
Krok 3
Przed podaniem skrop sokiem z limonki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej