Mango z gilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mango z gilla

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 sztuki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mango okrój wokół pestki i natnij miąższ tworząc kratkę.

Krok 2

Każdy kawałek od strony miąższu posyp cukrem i grilluj 5 minut

Krok 3

Przed podaniem skrop sokiem z limonki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mango z gilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej