Mexico Cannelloni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mexico Cannelloni

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

1 szczypta

1 szczypta

400 mililitrów

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Podsmażyć cebulę, dodać mielone mięso , chwilę smażyć. Dodać paprykę i fasolę, oraz chilli, sól, pieprz, i kostkę czosnkową Knorr. Dusić ok. 10 minut. Wystudzony farsz nakładać do cannelloni i układać w naczyniu żaroodpornym.

Krok 2

W małym garnku zagotować pulpę pomidorową. Dodać szczyptę, soli, cukru ,pieprzu i oregano. Sosem zalać cannelloni , na wierzchu ułożyć boczek i zapiekać w piekarniku ok. 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mexico  Cannelloni  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Baba ziemniaczana
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej