
Składniki
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
1 opakowanie
1 opakowanie
400 mililitrów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Podsmażyć cebulę, dodać mielone mięso , chwilę smażyć. Dodać paprykę i fasolę, oraz chilli, sól, pieprz, i kostkę czosnkową Knorr. Dusić ok. 10 minut. Wystudzony farsz nakładać do cannelloni i układać w naczyniu żaroodpornym.
Krok 2
W małym garnku zagotować pulpę pomidorową. Dodać szczyptę, soli, cukru ,pieprzu i oregano. Sosem zalać cannelloni , na wierzchu ułożyć boczek i zapiekać w piekarniku ok. 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej