
Składniki
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
1 opakowanie
1 opakowanie
400 mililitrów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Podsmażyć cebulę, dodać mielone mięso , chwilę smażyć. Dodać paprykę i fasolę, oraz chilli, sól, pieprz, i kostkę czosnkową Knorr. Dusić ok. 10 minut. Wystudzony farsz nakładać do cannelloni i układać w naczyniu żaroodpornym.
Krok 2
W małym garnku zagotować pulpę pomidorową. Dodać szczyptę, soli, cukru ,pieprzu i oregano. Sosem zalać cannelloni , na wierzchu ułożyć boczek i zapiekać w piekarniku ok. 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej