Mus z pieczonych jabłek przepis – Zobacz na przepisy.pl

Mus z pieczonych jabłek

Autor: jestem dzikiem ale wygladam jak człowiek

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

0.5 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obrać jabłka pokroić w połówki i wstawić na 15 minut do piekarnika (200 stopni).

Krok 2

Następnie wrzucić jabłka do miski i zmiksować blenderem. Aby mus był trochę rzadszy można dolać soku jabłkowego. Dodać cynamon i jeszcze miksować.

Krok 3

Przelać do szklanki posypać gorzką czekoladą. Kiwi pokroić w kostkę i posypać mus. Udekorować według uznania.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mus z pieczonych jabłek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej