Musztarodwe filety pod serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Musztarodwe filety pod serem

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

21 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 szczypty

4 szczypty

2 szczypty

2 łyżeczki

6 łyżek

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rozklepujemy, posypujemy solą i Delikatem a następnie smarujemy musztardą.

Krok 2

Wierzch posypujemy serem i oregan.

Krok 3

Pieczemy w 200 stopniach około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Musztarodwe filety pod serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej