Jajka nadziewane na Wielkanoc z oliwkami - przepis | Przepisy.pl pixel

Nadziewane jajka Wielkanocne

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 pęczek

3 sztuki

3 sztuki

2 łyżki

1 szczypta

3 sztuki

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.

Krok 2

Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je

Krok 3

Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tatar z łososia
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej