
Składniki
3 sztuki
1 pęczek
2 łyżki
3 sztuki
1 szczypta
2 szczypty
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.
Krok 2
Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je
Krok 3
Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej