Jajka nadziewane na Wielkanoc z oliwkami - przepis | Przepisy.pl pixel

Nadziewane jajka Wielkanocne

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 pęczek

2 łyżki

3 sztuki

1 szczypta

2 szczypty

3 sztuki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.

Krok 2

Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je

Krok 3

Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadziewane jajka Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej