Oliwki z bekonem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Oliwki z bekonem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

1 szklanka

20 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Oliwki owijaj bekonem i podawaj.

Krok 1

Plastry bekonu przesmaż lekko na rozgrzanym oleju.

Krok 2

Osusz na ręcznikach papierowych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Oliwki z bekonem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej