
Składniki
null
null
1 szklanka
2 sztuki
150 gramów
2 sztuki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z jajek, mleka, mąki, soli i cukru wyrób ciasto.
Krok 2
Jabłka obierz i pokrój w plastry i dodaj do ciasta.
Krok 3
Omlet usmaż na patelni. Posyp cukrem pudrem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej