Ostry barszcz z grzybami i pierogami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ostry barszcz z grzybami i pierogami

Autor: Agata Chmielewska

ratingratingratingratingrating

3

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

12 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W garnku zagotować wodę z kostką bulion grzybowy Knorr oraz kilkoma suszonymi grzybami. Następnie wsypać zawartość saszetki Barszcz czerwony Knorr i ciągle mieszając gotować ok. 10 minut.

Krok 2

Doprawić do smaku pieprzem, pieprzem cayene, suszoną bazylią i majerankiem.

Krok 3

Podawać z pierogami, najlepiej własnej roboty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zupa ziemniaczana
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej