Ostry barszcz z grzybami i pierogami

Autor: Agata Chmielewska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

12 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W garnku zagotować wodę z kostką bulion grzybowy Knorr oraz kilkoma suszonymi grzybami. Następnie wsypać zawartość saszetki Barszcz czerwony Knorr i ciągle mieszając gotować ok. 10 minut.

Krok 2

Doprawić do smaku pieprzem, pieprzem cayene, suszoną bazylią i majerankiem.

Krok 3

Podawać z pierogami, najlepiej własnej roboty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej