Ostry barszcz z grzybami i pierogami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ostry barszcz z grzybami i pierogami

Autor: Agata Chmielewska

ratingratingratingratingrating

3

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

12 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W garnku zagotować wodę z kostką bulion grzybowy Knorr oraz kilkoma suszonymi grzybami. Następnie wsypać zawartość saszetki Barszcz czerwony Knorr i ciągle mieszając gotować ok. 10 minut.

Krok 2

Doprawić do smaku pieprzem, pieprzem cayene, suszoną bazylią i majerankiem.

Krok 3

Podawać z pierogami, najlepiej własnej roboty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ostry barszcz z grzybami i pierogami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej