
Składniki
1 łyżka
2 łyżki
null
null
2 łyżki
2 łyżki
1.5 szklanki
4 sztuki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Parówki bez skórki pokrój na małe kawałki, zalej bulionem Knorr i zagotuj.
Krok 2
Sparz i osusz rodzynki, podsmaż na oleju, wrzuć do parówek.
Krok 3
Z pozostałego ze smażenia oleju i mąki zrób zasmażkę. Dodaj do parówek.
Krok 4
Zagotuj, przypraw cukrem, pieprzem, dodaj przecier i keczup.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej