Pasta z camemberta z migdałami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z camemberta z migdałami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

100 gramów

1 łyżeczka

3 łyżki

120 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Camemberta obierz ze skórki, a następnie utrzyj z sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Krok 2

Zmiksuj z masłem i połową posiekanych migdałów.

Krok 3

Resztę migdałów upraż na patelni.

Krok 4

Pastę przełóż do salaterki i posyp migdałami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
23 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej