Pasta z camemberta z migdałami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z camemberta z migdałami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

100 gramów

1 łyżeczka

3 łyżki

120 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Camemberta obierz ze skórki, a następnie utrzyj z sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Krok 2

Zmiksuj z masłem i połową posiekanych migdałów.

Krok 3

Resztę migdałów upraż na patelni.

Krok 4

Pastę przełóż do salaterki i posyp migdałami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Burgery z kurczaka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej