Pasta z camemberta z migdałami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z camemberta z migdałami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

100 gramów

1 łyżeczka

3 łyżki

120 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Camemberta obierz ze skórki, a następnie utrzyj z sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Krok 2

Zmiksuj z masłem i połową posiekanych migdałów.

Krok 3

Resztę migdałów upraż na patelni.

Krok 4

Pastę przełóż do salaterki i posyp migdałami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z camemberta z migdałami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Sos beszamelowy
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej