
Składniki
350 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
50 gramów
2 łyżki
2 łyżki
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natkę pietruszki i bazylię umyj i drobno posiekaj. Zmiksuj z migdałami, chilli, serem, dodaj oliwę i dopraw pokruszoną Mini kostką Knorr.
Krok 2
Makaron ugotuj al dente w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy. Odcedź i skrop oliwą.
Krok 3
Gorący makaron wymieszaj z gotowym pesto i posyp odrobiną Pecorio.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej