PRZEPISY.PL

Filet z indyka gotowany na parze

  • 45
  • 2
  • Średnie
  • 0
17
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • filet z indyka1 szt
  • maggi2 łyżki
  • sól i pieprz
  • oliwa z oliwek2 łyżki
      • Krok 1

        Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.
      • Krok 2

        Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.
      • Krok 3

        Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.

      Komentarze (0)

      Podobne przepisy:

      94
      osoby dodały do Mniamlisty
      60''
      6
      Łatwe
      5
      osób dodało do Mniamlisty
      90''
      4
      Łatwe
      1090
      osób dodało do Mniamlisty
      45''
      4
      Łatwe
      1655
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe