Filet z indyka gotowany na parze przepis – Zobacz na przepisy.pl

Filet z indyka gotowany na parze

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

17 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

58 osób wydrukowało

Pobierz pdf

54 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.

Krok 2

Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.

Krok 3

Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Penne ze szpinakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej