Filet z indyka gotowany na parze

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

17 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

58 osób wydrukowało

Pobierz pdf

49 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.

Krok 2

Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.

Krok 3

Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filet z indyka gotowany na parze - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej