Piankowy Sernik na Zimno

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

0.5 litra

250 mililitrów

4 opakowania

1

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Galaretki rozpuszamy: dwie w 2,5 szkl wody (na wierzch) i dwie w 1,5 szkl wody (do masy).

Krok 3

Mleko ubijamy mikserem na piankę, dodajemy serek i wlewamy przestudzona galaretkę.

Krok 4

Miksujemy, dodajemy owoce, mieszamy i masę wkładamy do lodówki na 10 min.

Krok 5

Dno i brzegi tortownicy wykładamy biszkoptami, wlewamy masę serową, na niej ukladamy owoce i zalewamy galaretką.

Krok 6

Całośc wkładamy o lodówki na 3 h

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Piankowy Sernik na Zimno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Placki owsiane
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej