Składniki
75 dekagramów
1 sztuka
3 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
3 łyżki
1 plaster
2 łyżki
1 łyżka
1 opakowanie
0.5 łyżeczki
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
paprykę sparzyć wrzątkiem przelać zimną wodą cebullę podsmażyć na maśle połączyć wszystkie składniki piec w temp 180 około 50 60 min
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej