Zupa rybna po generalsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa rybna po generalsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

150 mililitrów

1 szczypta

40 gramów

20 gramów

1 szczypta

50 gramów

1.5 litra

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę umyj, oddziel mięs od ości i pokrój na kawałki.

Krok 2

Włóż do wywaru i gotuj około 30 minut.

Krok 3

Śmietanę wymieszaj z mąką, połącz z rybą i zagotuj.

Krok 4

Następnie dodaj chrzan i opłukane rodzynki. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa rybna po generalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej