
Składniki
1 szczypta
150 mililitrów
1 szczypta
40 gramów
20 gramów
1 szczypta
50 gramów
1.5 litra
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę umyj, oddziel mięs od ości i pokrój na kawałki.
Krok 2
Włóż do wywaru i gotuj około 30 minut.
Krok 3
Śmietanę wymieszaj z mąką, połącz z rybą i zagotuj.
Krok 4
Następnie dodaj chrzan i opłukane rodzynki. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej