Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

4 łyżki

1 litr

2 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój w plastry ułoż w żaroodpornym naczyniu.

Krok 3

Dodaj chrzan.

Krok 4

Gotowym sosem zalej mięso. Piecz około 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

Krok 2

Mleko zagotuj i powoli wsypuj zasmażkę cały czas mieszając. zagotuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczeń z resztek mięsa w sosie beszamelowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej