
Składniki
4 sztuki
2 łyżki
8 sztuk
2 sztuki
0.5 pęczka
1 sztuka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Łososia oprósz przyprawą Knorr i posiekana bazylią. Wstaw do lodówki na pół godziny.
Krok 2
Masło utrzyj z czosnkiem. 1/4 utartego masła nałóż na każdy kawałek łososia.
Krok 3
Każdy kawałek ryby zawijaj w folię aluminiową i piecz 30 minut w 220stopniach.
Krok 4
Posiekane pieczarki i cebulę podsmaż na patelni. Pieczarki z cebulą nałoż na kawałki upieczonego łososia.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej