Pieczone dzwonki łososia przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pieczone dzwonki łososia

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

2 łyżki

8 sztuk

2 sztuki

0.5 pęczka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia oprósz przyprawą Knorr i posiekana bazylią. Wstaw do lodówki na pół godziny.

Krok 2

Masło utrzyj z czosnkiem. 1/4 utartego masła nałóż na każdy kawałek łososia.

Krok 3

Każdy kawałek ryby zawijaj w folię aluminiową i piecz 30 minut w 220stopniach.

Krok 4

Posiekane pieczarki i cebulę podsmaż na patelni. Pieczarki z cebulą nałoż na kawałki upieczonego łososia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczone dzwonki łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Krokiety z mięsem i serem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej