PRZEPISY.PL
Pieczone podudzia kurczaka w musztardowo-paprykowej marynacie - autor: Agata Chmielewska

Pieczone podudzia kurczaka w musztardowo-paprykowej marynacie

  • 60
  • 4
  • Łatwe
  • 0
3
osoby dodały do Mniamlisty
3
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

    • Krok 1

      Pałki kurczaka płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy. W miseczce mieszamy przyprawę do mięs Knorr, czosnek w mini kostkach Knorr, wędzoną paprykę i musztardę.
    • Krok 2

      Marynatą nacieramy kurczaka i wkładamy do rękawa do pieczenia. Rękaw zawiązujemy z dwóch stron i wkładamy do piekarniki.
    • Krok 3

      Pieczemy w 190 stopniach Celsjusza ok. 60 minut. Aby skórka wyszła chrupiąca po ok. 45 minutach przecinamy rękaw.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Przyprawa do mięs KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    1017
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    88
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    2
    Łatwe
    131
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    3
    Łatwe
    133
    osoby dodały do Mniamlisty
    15''
    4
    Łatwe