
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
3 plastry
100 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę opłucz i porwij na mniejsze kawałki. Pomidor umyj i pokrój w kostkę. Ogórek umyj i pokrój plasterki. Cebulę obierz i pokrój w plasterki.
Krok 2
Warzywa wymieszaj z pokrojonym w drobniejszą kostkę żółtym serem oraz szczyptą pieprzu. Posyp uprażonymi ziarenkami słonecznika.
Krok 3
Całość polej sosem przygotowanym z jogurtu i sosu sałatkowego Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej