Pieczywo z oregano i oliwą

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.5 łyżeczki

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

300 mililitrów

50 gramów

40 gramów

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oliwki posiekaj a następnie zmieszaj ze wszystkimi pozostałymi składnikami.

Krok 1

Mieszaj do uzyskania jednolitej masy.

Krok 1

Następnie włóż do wypiekacza i ustaw go na pół godziny.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej