Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1137

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 plastry

1 plaster

2 plastry

2 plastry

1 łyżka

1 szczypta

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajko ugotować na twardo. Pszenną tortillę podgrzać.

Krok 2

W tortilli ułożyć sałatę, pomidora, ogórka, cebulę, jajko pokrojone w plastry.

Krok 3

Dodać majonez i przyprawy. Zwinąć tortillę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śniadaniowy wrap z jajkiem i warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej