Składniki
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
1 opakowanie
2 łyżki
1 opakowanie
500 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę pokrój w półkola, a następnie podsmaż.
Krok 2
Dodaj drobno posiekany czosnek, grubo pokrojoną paprykę, kiełbasę, fasolę, pomidory i kukurydze.
Krok 3
Podlej wodą, dopraw odrobiną chili i duś około 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.
Czytaj więcejJesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.
Czytaj więcej