Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
1 szklanka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka i gruszkę obrać, pokroić na kawałki.
Krok 2
Masę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Dodać do niej pokrojone owoce.
Krok 3
Smażyć na złoty kolor. Podawać z serkiem waniliowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Carpaccio z buraków
100 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej