Składniki
1 szklanka
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka i gruszkę obrać, pokroić na kawałki.
Krok 2
Masę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Dodać do niej pokrojone owoce.
Krok 3
Smażyć na złoty kolor. Podawać z serkiem waniliowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Fix Do placków z jabłkami Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej