
Składniki
1 opakowanie
1 sztuka
200 gramów
1
100
1 pęczek
100
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki oczyść i pokrój w cząstki - ósemki. Cebulę pokrój w piórka.
Krok 2
Na rozgrzanej oliwie przesmaż cebulę a następnie dodaj pieczarki i posiekaną natkę. Zalej śmietaną i dopraw do smaku.
Krok 3
Fix Chrupiące placki ziemniaczane przygotuj według przepisu umieszczonego na opakowaniu. Smaż regularnej wielkości placki z obu stron na złoty kolor.
Krok 4
Na usmażone placki nakładaj pieczarkowy farsz. Podawaj posypane startym parmezanem i natką pietruszki.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej