Polewa czekoladowa - ciemna

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

3

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 szklanka

3 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię rozpuścić.

Krok 2

Dodać wodę, cukier i kakao, podgrzewać cały czas mieszając, aż masa zgęstnieje i stanie się jednolita.

Krok 3

Nie gotować!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Polewa czekoladowa - ciemna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej