Polewa - jasna

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

8

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

78 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię roztopić.

Krok 2

Dodać mleko i cukier.

Krok 3

Podgrzewać stale mieszając, aż masa stanie się jednolita, nie gotować!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Polewa - jasna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej