
Składniki
2 szklanki
1 plaster
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
2 litry wody wlewamy do garnka, wrzucamy kostkę bulionową Knorr,
Krok 2
Czekamy aż się rozpuści. Wlewamy przecier, dodajemy sól i pieprz zaprawiamy śmietaną i mąką. Czekamy aż zupa się zagotuje.
Krok 3
Zupka gotowa
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej