
Składniki
6 sztuk
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidorom obcinamy "główki" i wydrążamy środek, następnie solimy i pieprzymy.
Krok 2
Do pomidorów dajemy pokrojony wcześniej w kostkę ser, kolejności dowolna :) Przykrywamy "główką" i zawijamy w folię aluminiową.
Krok 3
Pieczemy na grillu około 15 minut. Smacznego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej