
Składniki
450 gramów
1 opakowanie
3 łyżki
100 mililitrów
0.5 sztuki
2 sztuki
100 gramów
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mrożony szpinak rozmroź i odciśnij dokładnie wodę. Świeży umyj i osusz.
Krok 2
W garnku podsmaż cebulę, czosnek i pokrojoną w kostkę szynkę. Dodaj szpinak. Całość zalej rozmieszanym w śmietanie Fixem Makaron Kremowe 4 sery z mozzarellą Knorr i zagotuj.
Krok 3
Kajzerki przekrój na pół i usuń z nich miękką część. Bułki napełnij farszem. Posyp wierzch startym serem i zapiekaj w nagrzanym do 180 °C piekarniku przez 10 minut. Do szpinaku możesz również dodać suszone pomidory.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Fix Makaron Kremowe 4 sery z mozzarellą Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej