Składniki
3 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bakłażana kroimy w plasterki i posypujemy pokruszoną kosteczką pietruszkową. Obsmażamy go z oby stron na oliwie.
Krok 2
Bakłażana układamy na kromkach, a na wierzch dajemy grubą warstwę serka ziołowego.
Krok 3
Wierzch można posypać świeżo mielonym pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuJeszcze kilka lat temu sushi uznawano za egzotyczny przysmak, którego w Polsce skosztować można było tylko w nielicznych restauracjach, specjalizujących się w tej japońskiej potrawie. Z biegiem czasu lokali z sushi pojawiało się coraz więcej, w tym momencie serwowane bywa w licznych food truckach, a apetyczne rolki można zjeść nawet w biegu.
Czytaj więcejNuggetsy to pyszne chrupiące kąski, które w szybki sposób można przygotować w domu. Najlepiej smakują w towarzystwie aromatycznych sosów i frytek. Jesteście ciekawi, jak zrobić domowe nuggetsy? Koniecznie zostańcie z nami i poznajcie kilka wskazówek, które pozwolą Wam cieszyć się smakiem nuggetsów w pysznej panierce.
Czytaj więcej