
Składniki
3 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bakłażana kroimy w plasterki i posypujemy pokruszoną kosteczką pietruszkową. Obsmażamy go z oby stron na oliwie.
Krok 2
Bakłażana układamy na kromkach, a na wierzch dajemy grubą warstwę serka ziołowego.
Krok 3
Wierzch można posypać świeżo mielonym pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej