Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie

Autor: Antosia

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 gram

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa wrzucamy na patelnię dolewamy 3 łyżki wody mieszamy i przykrywamy. W tym czasie robimy sos pieczeniowy według instrukcji z opakowania, gdy sos jest gotowy wlemy go do warzyw i mieszamy przyprawiamy maggi solą pieprzem i papryką słodką dosypujemy saszetkę z przyprawami jeżeli była w warzywach gotuje aż warzywka będą miękkie i gotowe Smacznego:)

Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pomidory z mozzarellą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej