Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 gram
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa wrzucamy na patelnię dolewamy 3 łyżki wody mieszamy i przykrywamy. W tym czasie robimy sos pieczeniowy według instrukcji z opakowania, gdy sos jest gotowy wlemy go do warzyw i mieszamy przyprawiamy maggi solą pieprzem i papryką słodką dosypujemy saszetkę z przyprawami jeżeli była w warzywach gotuje aż warzywka będą miękkie i gotowe Smacznego:)

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos do pieczeni ciemny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej