KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

10

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szklanka

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

ZIEMNIAKI UGOTOWAĆ, ZMIELIĆ. CEBULĘ DROBNO POKROIĆ I PODSMAŻYĆ NA MAŚLE. DO ZIEMNIAKÓW DODAĆ DWA JAJKA UGOTOWANE NA TWARDO I POSIEKANE, CEBULĘ. PRZYPRAWIĆ DO SMAKU, WYMIESZAĆ.

Krok 2

FORMOWAĆ KOTLETY, PANIEROWAĆ W JAJKU I BUŁCE, SMAŻYĆ.

Krok 3

PODAWAĆ Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM, PIECZARKOWYM, CEBULOWYM, POMIDOROWYM.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • KOTLETY Z ZIEMNIAKÓW Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej