Kotlety cielęce I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

383

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 sztuka

0.4 szklanki

2 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę zetrzyj na tarce, a czosnek przeciśnij przez praskę.

Krok 2

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.

Krok 3

Z tak przygotowanej masy uformuj kotlety.

Krok 4

Następnie ułóż je na aluminiowej tacce i posmaruj oliwą. Upiecz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety cielęce I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej