
Składniki
1 sztuka
null
null
1 sztuka
0.4 szklanki
2 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
600 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę zetrzyj na tarce, a czosnek przeciśnij przez praskę.
Krok 2
Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.
Krok 3
Z tak przygotowanej masy uformuj kotlety.
Krok 4
Następnie ułóż je na aluminiowej tacce i posmaruj oliwą. Upiecz.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej






























