fbafgbsfgbnsfgnb przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

fbafgbsfgbnsfgnb

Autor: joanna Kasprzyk

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 gramy

1 gram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

DSVdvfvdfv

Krok 2

dsvDFBSTJSTJATH

Krok 3

DSGARTJSTYKSTYJKSRGB\SDV

Krok 4

RTJHSWJWSJWYJWTYJMETYJYJETYJ

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • fbafgbsfgbnsfgnb - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej