Składniki
null
null
1 sztuka
3 łyżki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Spraw pstrąga, a następnie skrop cytryną i natrzyj pieprzem.
Krok 2
Do środka włóż kilka gałązek lubczyku.
Krok 3
Zawiń w folię aluminiową i odłóż w chłodne miejsce. Po godzinie ułóż na grillu i piecz 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?
Czytaj więcej