Składniki
null
null
1 sztuka
3 łyżki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Spraw pstrąga, a następnie skrop cytryną i natrzyj pieprzem.
Krok 2
Do środka włóż kilka gałązek lubczyku.
Krok 3
Zawiń w folię aluminiową i odłóż w chłodne miejsce. Po godzinie ułóż na grillu i piecz 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej