Puszyste placki z bananem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Puszyste placki z bananem

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

1

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj dokładnie fix ze szklanką mleka i cynamonem.

Krok 2

Banany obierz i pokrój w cienkie plasterki.

Krok 3

Na patelni rozgrzej olej lub masło. Smaż placki z obu stron na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Puszyste placki z bananem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kociołek domowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej