Roladki z grzybami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki z grzybami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 łyżki

null

null

2 sztuki

2 łyżki

100 gramów

600 gramów

10 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój w plastry i rozbij. Oprósz sola i pieprzem, posmaruj musztardą.

Krok 2

Ułóż plasterki boczku.

Krok 3

Ogórki i grzyby pokrój w paski, a cebulę w piórka, ułóż na boczku.

Krok 4

Zwiń w roladki i obsmaż na oleju. Podlej niewielka ilością wody i duś 1 godzinę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej