Roladki z grzybami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki z grzybami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 łyżki

null

null

2 sztuki

2 łyżki

100 gramów

600 gramów

10 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój w plastry i rozbij. Oprósz sola i pieprzem, posmaruj musztardą.

Krok 2

Ułóż plasterki boczku.

Krok 3

Ogórki i grzyby pokrój w paski, a cebulę w piórka, ułóż na boczku.

Krok 4

Zwiń w roladki i obsmaż na oleju. Podlej niewielka ilością wody i duś 1 godzinę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki z grzybami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej