Roladki z łososia z kawiorem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki z łososia z kawiorem

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 gramów

1 sztuka

2 łyżeczki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulkę i oliwki posiekać w bardzo drobną kosteczkę. Na patelni rozgrzać łyżkę oliwy, wsypać cebulkę i chwile podsmażyć. Dodać oliwki. Poddusić razem przez 3 minuty, dodać kawior i dokładnie wymieszać. Nadzienie kłaść na plasterkach łososia w zwijać w roladkę. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem, ułożyć w nim roladki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki z łososia z kawiorem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej