
Składniki
100 gramów
null
1 łyżka
100 gramów
null
2 łyżki
2 sztuki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kotlety rozbij tłuczkiem i przypraw z każdej strony Przyprawą do mięs Knorr.
Krok 2
Posmaruj je (z jednej strony) cienką warstwą musztardy.
Krok 3
Ogórki i boczek pokrój w małą kostkę i połącz je z tartym serem.
Krok 4
Farsz ułóż na kotletach i zwiń w roladki. Zepnij je wykałaczkami.
Krok 5
Rozgrzej oliwę na patelni i smaż rolady na małym ogniu, aż staną się miękkie. W trakcie smażenia można dolać wody, żeby nic się nie przypaliło.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej