Rolady wieprzowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Rolady wieprzowe

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 łyżka

2 sztuki

100 gramów

100 gramów

2 łyżki

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kotlety rozbij tłuczkiem i przypraw z każdej strony Przyprawą do mięs Knorr.

Krok 2

Posmaruj je (z jednej strony) cienką warstwą musztardy.

Krok 3

Ogórki i boczek pokrój w małą kostkę i połącz je z tartym serem.

Krok 4

Farsz ułóż na kotletach i zwiń w roladki. Zepnij je wykałaczkami.

Krok 5

Rozgrzej oliwę na patelni i smaż rolady na małym ogniu, aż staną się miękkie. W trakcie smażenia można dolać wody, żeby nic się nie przypaliło.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Pączki
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej