Rolady wieprzowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rolady wieprzowe

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 łyżka

2 sztuki

100 gramów

100 gramów

2 łyżki

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kotlety rozbij tłuczkiem i przypraw z każdej strony Przyprawą do mięs Knorr.

Krok 2

Posmaruj je (z jednej strony) cienką warstwą musztardy.

Krok 3

Ogórki i boczek pokrój w małą kostkę i połącz je z tartym serem.

Krok 4

Farsz ułóż na kotletach i zwiń w roladki. Zepnij je wykałaczkami.

Krok 5

Rozgrzej oliwę na patelni i smaż rolady na małym ogniu, aż staną się miękkie. W trakcie smażenia można dolać wody, żeby nic się nie przypaliło.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rolady wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
14 osób ogląda przepis:
Pasta z awokado - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej