Roślinne Spaghetti Carbonara
NOWY PRZEPIS
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
150 gramów
1 opakowanie
1.5 łyżki
2 łyżki
1 szczypta
1 łyżka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj w osolonej wodzie na sposób al dente.
Krok 2
Na rozgrzanej oliwie podsmaż kawałki Baconic The Vegetarian Butcher. Dodaj makaron i majonez. Całość dokładnie wymieszaj aż uzyskasz kremowy sos.
Krok 3
Makaron rozłóż na dwa talerze i udekoruj posiekaną natką pietruszki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Baconic The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Roślinne Spaghetti Carbonara
Przygotuj roślinne spaghetti carbonara z naszego przepisu i podziel się opinią w komentarzu.