Ryba morska z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba morska z grilla

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 sztuki

4 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokrój w krążki, obłóż nią filety, zalej mlekiem i odstaw na godzinę.

Krok 2

Filety wyciągnij, oprósz solą, pieprzem oraz przyprawą do ryb.

Krok 3

Jabłka obierz, przekrój na połowy, usuń wnętrza nasienne i obtocz w majeranku.

Krok 4

Banany również obierz i przekrój na połowę.

Krok 5

Filety skrop oliwą i ułóż wraz z owocami na grillu. Gdy ryby będą gotowe wyłóż je na talerze, a na nich ułóż owoce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba morska z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej