Ryba z garam masalą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba z garam masalą

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety natrzyj garam masalą, a następnie marynatą Knorr. Odstaw na 2 godziny do lodówki.

Krok 2

Po usmażeniu skrop rybę sokiem z limonki i posyp listami kolendry. Podawaj samodzielnie bądź z ryżem.

Krok 3

Na rozgrzanym oleju smaż rybę po 5 minut z każdej strony.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szaszłyki satay z kurczaka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej