
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety natrzyj garam masalą, a następnie marynatą Knorr. Odstaw na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Po usmażeniu skrop rybę sokiem z limonki i posyp listami kolendry. Podawaj samodzielnie bądź z ryżem.
Krok 3
Na rozgrzanym oleju smaż rybę po 5 minut z każdej strony.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do kurczaka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej