
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety natrzyj garam masalą, a następnie marynatą Knorr. Odstaw na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Po usmażeniu skrop rybę sokiem z limonki i posyp listami kolendry. Podawaj samodzielnie bądź z ryżem.
Krok 3
Na rozgrzanym oleju smaż rybę po 5 minut z każdej strony.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej