Ryba z garam masalą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba z garam masalą

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety natrzyj garam masalą, a następnie marynatą Knorr. Odstaw na 2 godziny do lodówki.

Krok 2

Po usmażeniu skrop rybę sokiem z limonki i posyp listami kolendry. Podawaj samodzielnie bądź z ryżem.

Krok 3

Na rozgrzanym oleju smaż rybę po 5 minut z każdej strony.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba z garam masalą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
17 osób ogląda przepis:
Raffaello
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej