
Składniki
400 gramów
1 opakowanie
200 mililitrów
2 łyżki
0.5 pęczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fix wymieszaj ze śmietaną. Dodaj posiekany koperek i wymieszaj. W naczyniu do zapiekania ułóż filety z ryby i polej je przygotowanym Fixem.

Krok 2
Naczynie wstaw do nagrzanego do 170°C piekarnika i zapiekaj przez 25 minut. Na koniec posyp po wierzchu tartą bułką i całość zapiecz przez 5 minut.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Spaghetti 4 sery z brokułami Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Ryba zapiekana w sosie koperkowym
Jeśli szukasz wigilijnego dania, które jest nie tylko smaczne, ale również proste do przygotowania, koniecznie wypróbuj przepis na zapiekaną rybę w sosie koperkowym. Do jej przyrządzenia potrzebujesz zaledwie kilku składników, m.in.: rybnych filetów, śmietany oraz tartej bułki. Filety ułóż w żaroodpornym naczyniu i polej koperkowym sosem. Całość wstaw do nagrzanego piekarnika i zapiekaj przez kilkanaście minut (pod koniec pieczenia wierzch ryby posyp tartą bułką). Do przygotowania dania możesz wykorzystasz zarówno filety z dorsza, jak i z morszczuka czy mintaja. Gotową rybę podawaj na codzienny obiad lub wigilijną kolację, razem z pieczonymi ziemniakami, cząstkami cytryny oraz surówką, na przykład z czerwonej kapusty, buraków lub marchewki. Nic nie stoi na przeszkodzie, by rybę zapiec również z ulubionymi warzywami, m.in. porem, czerwoną i żółtą papryką oraz kalafiorem lub brokułem. Pobierz listę potrzebnych składników i przygotuj wyjątkowo aromatyczne i smaczne danie. Życzymy smacznego!



































