
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
4 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
null
1 sztuka
1 łyżka
50 gramów
15 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bagietkę pokroić w skośne kromki. Pomidora sparzyć, obrać ze skóry, oczyścić z pestek i drobno posiekać.
Krok 2
Pomidora wymieszać ze skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr i pieprzem.
Krok 4
Filety anchois drobno posiekać. Cebulę pokroić na półplasterki. Paprykę oczyścić i pokroić na paski.
Krok 6
Do warzyw na patelni dodać ocet, anchois, oliwki i bazylię. przypraw pieprzem do smaku. Dokładnie wymieszać i pozostawić do ostygnięcia. Sałatkę podawać z pieczoną bagietką.
Krok 3
Mieszankę nałożyć na każdą kromkę i skropić oliwą. Zapiekać 10 minut w 220st.
Krok 5
Na rozgrzanej oliwie zeszklij cebulę i dodaj paprykę. Duś do miękkości.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej