
Składniki
70 dekagramów
1 opakowanie
3 łyżki
1 łyżka
40 dekagramów
2 sztuki
3 łyżki
0.25 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety rybne posyp przyprawą Cajun. Pokrój rybę w kostkę. Posiekaj cebule i pieczarki.

Krok 2
Podsmaż lekko na oleju cebulę, dodaj pieczarki i duś około 10 minut, stale mieszając. Kiedy odparuje z nich woda dodaj rybę, dopraw do smaku i wymieszaj.

Krok 3
Żaroodporne naczynie wysmaruj tłuszczem i obsyp bułką tartą. Włóż do naczynia potrawę.

Krok 4
Wymieszaj śmietanę z Fixem Knorr. Powstałym sosem polej zapiekankę. Możesz posypać żółtym serem i bułką tartą.

Krok 5
Piecz bez przykrycia około 15 minut.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Fix Rurki z kurczakiem w sosie pieczarkowym Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej