
Składniki
70 dekagramów
1 opakowanie
3 łyżki
1 łyżka
40 dekagramów
2 sztuki
3 łyżki
0.25 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety rybne posyp przyprawą Cajun. Pokrój rybę w kostkę. Posiekaj cebule i pieczarki.

Krok 2
Podsmaż lekko na oleju cebulę, dodaj pieczarki i duś około 10 minut, stale mieszając. Kiedy odparuje z nich woda dodaj rybę, dopraw do smaku i wymieszaj.

Krok 3
Żaroodporne naczynie wysmaruj tłuszczem i obsyp bułką tartą. Włóż do naczynia potrawę.

Krok 4
Wymieszaj śmietanę z Fixem Knorr. Powstałym sosem polej zapiekankę. Możesz posypać żółtym serem i bułką tartą.

Krok 5
Piecz bez przykrycia około 15 minut.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Rurki z kurczakiem w sosie pieczarkowym Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej