Rybne szaszłyki

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2 łyżki

1 szczypta

500 gramów

1 szczypta

200 gramów

2 łyżki

500 gramów

2 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety skrop sokiem z cytryny, oprósz przyprawą do ryb, odstaw w chłodne miejsce.

Krok 2

Cebulę i pieczarki pokrój w plasterki.

Krok 3

Filety pokrój w kostkę.

Krok 4

Na szpadki nadziewaj na zmianę pieczarki, cebulę, plastry boczku, rybę.

Krok 5

Tak przygotowane posyp przyprawami, posmaruj olejem i upiecz na grillu. Na koniec posyp natką pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybne szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej