Mini-pizze z patelni

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

150 gramów

1 sztuka

1 szczypta

3 łyżki

1 szczypta

3 łyżki

null

1 szczypta

150 gramów

150 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa, pieczarki i wędlinę pokrój w kostkę.

Krok 2

Z podanych składników wyrób ciasto, wymieszaj z warzywami, dopraw.

Krok 3

Na rozgrzany olej nakładaj porcję ciasta łyżką i smaż na złoty kolor z obu stron. Podawaj z ketchupem lub sosem czosnkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej