Mini-pizze z patelni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini-pizze z patelni

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

150 gramów

1 sztuka

1 szczypta

3 łyżki

1 szczypta

3 łyżki

null

1 szczypta

150 gramów

150 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa, pieczarki i wędlinę pokrój w kostkę.

Krok 2

Z podanych składników wyrób ciasto, wymieszaj z warzywami, dopraw.

Krok 3

Na rozgrzany olej nakładaj porcję ciasta łyżką i smaż na złoty kolor z obu stron. Podawaj z ketchupem lub sosem czosnkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini-pizze z patelni - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej