Sakiewki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sakiewki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżeczki

null

null

300 gramów

null

0.5 sztuki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso dopraw i rozbij cienko.

Krok 2

Pieczarki, paprykę i cebulę pokrój, a następnie uduś na tłuszczu.

Krok 3

Dodaj przecier pomidorowy i dopraw.

Krok 4

Farsz ułóż na środku płatów mięsa.

Krok 5

Zawiń w kształt sakiewek i mocno zwiąż nitką. Ułóż na blasze i upiecz. Podlewaj powstającym sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sakiewki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka z bobem i jajkiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej