
Składniki
1 sztuka
null
null
1 kilogram
1 sztuka
null
2 sztuki
200 gramów
null
4 łyżki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój pieczarki i cebulę, a następnie zmiel z mięsem.
Krok 2
Dodaj jajka, bułkę, majeranek, tymianek, czosnek, sól i pieprz.
Krok 3
Następnie uformuj z masy małe klopsiki i usmaż na głębokim oleju.
Krok 4
Zalej zalewą octową i pozostaw na 2 dni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Zupa z cukinii z twarogiem
45 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej