
Składniki
1 sztuka
null
null
1 kilogram
1 sztuka
null
2 sztuki
200 gramów
null
4 łyżki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój pieczarki i cebulę, a następnie zmiel z mięsem.
Krok 2
Dodaj jajka, bułkę, majeranek, tymianek, czosnek, sól i pieprz.
Krok 3
Następnie uformuj z masy małe klopsiki i usmaż na głębokim oleju.
Krok 4
Zalej zalewą octową i pozostaw na 2 dni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej