Szaszłyk z białej kiełbasy i cukinii prosto z grilla
łatwe
15 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cukinie dobrze myjemy nie obieramy i kroimy w plasterki posypujemy przyprawą uniwersalną delikat knorr.
Krok 2
Białą kiełbasę obieramy z osłonki kroimy w plasterki i posypujemy przyprawą . Nakładamy plasterki na patyczek do grilla .
Krok 3
Patyczek najpierw namoczyć w wodzie . Gotowe szaszłyki układamy na ruszcie i grillujemy.Posypujemy szczypiorkiem przed podaniem
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej